Ceylanpınar Anadolu Lisesi

Vizyon: Bulunduğumuz çevrede, cehaleti ortadan kaldırarak demokratik bir toplum yaratma sürecine- milli ve manevi değerlerle donatılmış bireyler yetiştirerek- destek olan, disiplinli, sahip olduğu çağdaş eğitim anlayışı ve başarıları ile anılan, toplumun güvenini kazanmış, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen etkin ve öncü bir kurum olmaktır.

Misyon: Öğretmenler, öğrenciler ve velilerimizi karar sürecine katan, teknolojik gelişmelere açık eğitim anlayışımızla; bize emanet edilen gençlerimizi milli ve manevi değerlerine sahip, kendisiyle, içinde yaşadığı toplumu ve ülkesiyle barışık, insan haklarına saygıyı benimsemiş bir şekilde yükseköğretim programlarına hazırlayarak ayrıcalıklı kılmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.00 - 14.45
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ceylanpinaranadolu.meb.k12.tr

Adres - BAHÇELİEVLER MAH. BAHÇELİEVLER 9 SK. CEYLANPINAR ANADOLU LISESI BLOK NO 18 CEYLANPINAR / ŞANLIURFA

Yatakhane Koğuşu :1

Yerleşim Yeri - ceylanpınar ilçe merkezinde